Σύλλογοι Γονέων 5ου και 6ου Δημ. Σχ. Ζωγράφου: Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

5ου & 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Τρεις μήνες έχουν περάσει από όταν έγινε γνωστό το πρόβλημα του σχολείου μας… κι ακόμη είμαστε μετέωροι. Παιδιά και γονείς συνεχίζουν να υφίστανται μια ατέλειωτη ταλαιπωρία με τη σχολική χρονιά να έχει φτάσει στο τέλος της με απώλεια πολλών ωρών διδασκαλίας.

Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ για το ΑΝ θα έχουν σχολείο τα παιδιά μας τον Σεπτέμβρη καθημερινά ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. Κανείς δεν μας διαβεβαιώνει για το τι μας περιμένει. Αντίθετα φαίνεται η διάθεση να εξακολουθήσει η ίδια κατάσταση και την επόμενη σχολική χρονιά.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

Απαιτούμε :

– Να βρεθεί ΑΜΕΣΑ ενιαίος χώρος που θα φιλοξενήσει τα παιδιά μας τον Σεπτέμβρη που θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές σχολείου (πρωινή ζώνη, ολοήμερο, αίθουσα σίτισης κλπ)

– Να προχωρήσουν οι διαδικασίες επισκευής και αποκατάστασης του σχολικού συγκροτήματος με τη μορφή του κατεπείγοντος και να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του έργου πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σας καλούμε όλους να συμπαρασταθείτε στον αγώνα που δίνουμε όλο αυτό το διάστημα και να συμμετέχετε στις κινητοποιήσεις μας.

Τρίτη 11/6 και ώρα 09.30 Υπουργείο Παιδείας, Μαρούσι

Πέμπτη 13/6 και ώρα 09.30 Περιφέρεια Αττικής, Σταδίου 60

Τα ΔΣ

των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων