Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Θλίψη Για Την Απώλεια Της Δασκάλας Πολυξένης Βλάχου

Με οδύνη και θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της εκλεκτής συναδέλφου και μέλους του Συλλόγου μας Πολυξένης Βλάχου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους/στις συγγενείς, οικείους και συναδέλφους της του 1ου ΚΕΔΑΣΥ Αθηνών.

Παραθέτουμε εδώ το αποχαιρετιστήριο κείμενο των συναδέλφων της:

Με βαθύτατη θλίψη, ο Προϊστάμενος και το προσωπικό του 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Α΄ Αθήνας, είναι στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσει ότι η αγαπημένη μας συνάδελφος και φίλη Πολυξένη Βλάχου, δασκάλα ειδικής αγωγής (ΠΕ70), δεν είναΞΕΝΙΑι πια κοντά μας…
Η Ξένια, με εκπαίδευση στην Ελλάδα και στην Αγγλία, υπηρέτησε με αφοσίωση την ειδική αγωγή και εργάστηκε φιλότιμα για την υποστήριξη των σχολικών μονάδων και των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, προσφέροντας τις πολύτιμες επιστημονικές της γνώσεις και την πολυετή εμπειρία της.

Θα τη θυμόμαστε με μεγάλη αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση. Θα τη θυμόμαστε για την εργατικότητά της, το ήθος της, την ορθή της κρίση αλλά και για τη ζωντάνια της, το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, τη δυναμική παρουσία της, καθώς και την άοκνη υποστήριξη που μας προσέφερε απλόχερα σε υπηρεσιακό και προσωπικό επίπεδο. Η στεντόρεια φωνή της είναι αυτή που θα αντηχεί στ’ αυτιά μας στους χώρους του 1 ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Α΄ Αθήνας.
Την αποχαιρετούμε με απέραντη λύπη και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηλιούπολης.